Szombat, 2021-Április-10, 13:21:01
Üdvözöllek Vendég


Főoldal » 2012 » Október » 26 » Röviden összefoglalnám a legutóbbi szülői megbeszélésen és az azóta elhangzottakat.....Tovább>>
14:31:54
Röviden összefoglalnám a legutóbbi szülői megbeszélésen és az azóta elhangzottakat.....Tovább>>


Kedves Mindenki!!

 

Röviden összefoglalnám a legutóbbi szülői megbeszélésen és az azóta elhangzottakat további szíves tájékoztatásotokra…

 

·        Pénzügyek:

§         Az összes szállítóval sikerült megállapodni a fenálló tartozások rendezésére. Az edzők felé az összes tartozás rendezve lett.

§         A postai csekkek megrendelésre kerültek, azokat a héten – okt 28-ig -  szállítják így novemberben már nagy eséllyell a készpénz helyett csekken vagy bankszámlára lehet utalni

§         Felhívtam figyelmet és továbbra is fontos a határidőben történő fizetés – szeptemberi díjaknál még mindig / október 24-én csak 87%-os a fizetési fegyelem- és a nyári edzőtábor rendezése. A nyári edzőtáborokra a - nem teljes nyilvántartás miatt - több felszólítást nem küldünk de kérem a szülőket, hogy ennek ellenére " önkéntességi " alapon álljanak helyt.

§          A tagdíj fizetésnél nem várható emelés januárban de a nyári két hónap díját – és csak pontosan ennyit – az akítv hónapok alatt szedjük be.. ez kb 2000 HUF + / hó.. javaslat novemberben készül rá..

§         A korosztályos válogatott sportolók tagdíj mentességet kapnak automatikusan az Elnökség döntése alapján, a két legjobb játékos/ korosztály utólag – decemberben – 50 % tagdíj térítést kap.. ( legjob sportoló díj).. a szociális alapon kért tagdíj csökkentést CSAK ÍRÁSBAN és a szülő kérheti Dömötör Attilától.. max 6 hónap és max 50 % engedmény

§         Edzőtáborok csak központilag lesznek szervezve, ettől eltérő eseményről kérek visszajelzést

 

·        Tanulószoba

§         A tanulószoba nagy támogatást kapott, annak kialakítására tettünk félre pénzt. Az ajánlatot Vági papa állítja össze mihamarabb, hogy még a rossz idő beköszönte előtt tudjunk lépni.

§         A büfé elméletileg November 1-én nyit, itt csak egy mikro beszerzése volt a kérés.. meleg kaja kiszállítás egyenlőre a szülők által nem támogatott.

§         A tanulószoba felügyelete még kérdés arra kérnék javaslatot

§         A tanulószobába való bútorokat megrendeltem.. 6 db íróasztal és székek..

 

·        A közös helységek tisztántartására és körülményeinek javítására vállaltam, hogy felhívom az üzemeltető figyelmét de erre az Egyesület pénzt nem akar költetni mert fizetünk érte.. megtörtént, várom a visszajelzést

·        A szülők részéről felmerült, hogy rendszeresen legyen lehetőség az edzőkkel a gyerekekről beszélni/ egyeztetni.. ezt a vezetőség átbeszélte és támogatja.. első alkalom valamikor novemberben lesz megszervezve..

·        VIP szoba kialakítása folyamatosan halad.. a héten elkészül az új fal és megállapodtunk a design elemekben is.. a bútorokat és a székeket megrendeltem

·        Kommunikáció.. Kérem jelezni, hogy a hpvk.hu és a Honvéd-Pesterzébet a Facebook-on aktív.. az edzések időpontját ill híreket rendszeresen feltesszük oda..

·        Kérem, hogy a szülői email listát amelyen gyorsan el lehet érni a szülőket szedjétek össze és küldjétek el nekem..

·        A hpvk.hu átalakítása meg fog történni.. addig kérem a türelmet és kérem, hogy NE LEGYENEK egyéni kezdeményezések mert az egységet szeretnék üzenni mindenki felé.. a honlapon lesz lehetőség a korosztályok vagy csapatok egyéni kezdeményezéseinek megvalósítására.

·        Lesz karácsonyi party a teljes egyesület számára.. erre külön szülői megbeszélést nem szervezünk hanem a novemberi "aktív” szülőin lesz téma..

·        Verekedésés / lopás téma az eddigieknek megfelelőn külön szigorral és nagyon következetesen lesz kezelve.

·        A wi-fi kialakítása kb 45 e HUF a lenti uszoda térben .. ha ez IT oldalról biztonságosan megvalósítható akkor az Egyesület ezt megoldja szülői kérésre novemberben

·        Öltözők / szekrények kiadásában ha kell segítség, keressetek..

·        Club nap és csapat összejövetelek szervezése minden formában támogatott, arról értesítést kérünk előre..

 

 

Azt hiszem ennyi volt ill. ennyi történt azóta.. ha van kérdés/ kiegészítendő jelezzétek.. és kérem, hogy az elhangzottakat és a vállaltakat adjátok tovább a többi szülőnek.. következő aktív szülői November utolsó hetében valamikor, a pontos időpontot jelzem majd..
 
Elnökség
Kategória: Más hírek | Megtekintések száma: 666 | Hozzáadta:: RohalyApu | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar
A fejezet kategóriái
Más hírek [84]
Névnaposaink! [19]
Szülinaposaink [57]
Bajnokiságok hírei [9]
MVLSZ Fiú Országos Bajnokság [70]
BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság [21]
Edzések [47]
Honvéd Vízilabda hírei: [53]
Határtalan vízilabdaliga [1]
Kupa Hírek [12]
Új képek a galériában! [5]
Válogatott hírek [25]
Videóink gyüjteménye [37]
Fofóink! [7]
Edzések [30]
Bp.'98 Bajnokság [2]
Bp.'99 Bajnokság: [63]
MVLSZ Fiú Serdülő Országos Bajnokság [1]
Belépés

Keresés
A csatornák kategóriái
Barátaink:
 • Ingyenes honlap létrehozása
 • uCoz közösségi fórum
 • Ingyenes online játékok
 • Oktatóvideók
 • A legjobb uCoz-os weboldalak
 • Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0
  Copyright RogályApu © 2021 |